Close

April 17, 2021

#022: Istok Pavlović — Ekspert za internet marketing | Ivan Kosogor Podcast

Istok Pavlović je ekspert za internet marketing! Mene je zanimalo kako je to postao! Pričali smo o tome kako on piše svoj blog, šta je sve potrebno da napišete kvalitetan blog post, šta je sreća i da li možemo uvek da budemo u tom stanju, i još mnogo mnogo toga!

Istok Pavlović pomaže ljudima da prodaju svoje proizvode na internetu. Više o njemu i njegovom radu možete saznati na: www.istokpavlovic.com

Linkovi koje je Istok preporučio u toku razgovora:
changingminds.org
https://www.youtube.com/user/charismaoncommand

=====

Hvala vam što pratite podcast ’Da, ti to možeš’! Ukoliko želite da pomognete rad podcasta iz Srbije ili iz inostranstva to možete da uradite klikom na link ispod. Podcast istražuje uspeh, zdrave navike, nudi smernice i korisne savete, okuplja mlade, stručnjake i eksperte. Želja mi je da na našim prostorima dam alternativnu i konstruktivniju poruku. Hvala vam što podržavate podcast!

PAYPAL – Donacije za rad podcasta:
https://www.paypal.me/podcastdatitomozes

=====
O IVANU
=====

Ivan Kosogor je mladi Autor, Online Edukator i Trener, Life Coach i večiti optimista koji svojim radom ima samo jedan cilj, a to je podučavanje drugih.

Svoja znanja iz oblasti poslovanja, ekonomije i marketinga sticao je na prestižnoj Beogradskoj Bankarskoj Akademiji. U toku studija objavio je čak dve knjige, prvi online kurs ličnog razvoja na našim prostorima, kao i veliki broj vebinara, predavanja i tekstova iz oblasti ličnog razvoja. Gostovao je na gotovo svim televizijama u regionu, a u skladu sa svojim vremenom rado je gost na tribinama i raznim konferencijama.

Dve operacije u periodu od samo godinu dana, stravične poplave koje su potpuno uništile njegov dom, samo su neke od lekcija sa kojima se Ivan součio još kao mlad. Ali ono što se opšte smatra tragedijom, on je prihvatio kao blagoslov. Svaki izazov je dočekao spremno i sa voljom da ga prevaziđe. Ivan živi ono o čemu priča, a kroz svoj podcast, knjige, tekstove i rad podstiče ljude da iskoriste svoj pun potencijal.

Na početku studija upoznaje Sinišu Ubovića, jednog od vodećih trenera u oblasti ličnog rasta i razvoja i autora sedam bestseler knjiga. Siniša veoma brzo prepoznaje potencijal i talenat u Ivanu i postaje njegov mentor. U tom periodu, Ivan je asistirao na mnogim radionicama, predavanjima i treninzima. Živeo je u Americi, a kao Content Manager je radio za Start-up kompaniju u Španiji.

Danas pomaže ljudima da žive ispunjen život radeći ono što vole.

=====
ZAPRATITE ME
=====

Subscribe na moj YouTube kanal:
http://www.youtube.com/c/IvanKosogor

Preuzmite moju besplatnu knjigu ‘Moje Pravo Ja’:

Knjiga moje pravo ja

Saznajte više o mojim konsultacijima:
http://www.ivankosogor.com/konsultacije/

Zapratite me na društvenim mrežama:
https://www.instagram.com/ivankosogor
https://www.facebook.com/kosogorivan

Za više informacija posetite sajt:

POČETNA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *